Aktuellt

Gemensamma länkarna flyttas till onsdag

Under vintern kör vi gemensamma MTB-länkar på onsdagskvällar.
Samling vid idrottsparken onsdagar kl 18. Pannlampa och dubbdäck rekommenderas (åtminstone när det är isigt i terrängen).
Kim Fagerudd
01.11.2017 kl. 22:21

André Haga vann första Larsmo XCO

André Haga tog en överraskande klar seger i historiens första Larsmo XCO.

Larsmo XCO 2017 avgjordes idag på den nya terrängcyklingsbanan i Larsmo. Herrklassen samlade ett riktigt fint startfält med flera av landets bästa XC-cyklister. André Haga från GIF tog en kanske lite överraskande seger över FM-tvåan Juha Kangaskokko från Uleåborg.

I damklassen var det tyvärr glesare i startlistan och den enda deltagaren Henna Hertsbacka från Pargas IF tog hel segern.

Många juniorer hade hittat till Larsmo får att delta i den historiska tävlingen. Totalt deltog knappt 60 deltagare.

Resultat

Foton

Kim Fagerudd
01.10.2017 kl. 21:58

Larsmo XCO 2017 - terrängcyklingstävling arrangeras 1.10.2017

Den 1.10.2017 invigs den nya XCO-banan i Larsmo idrottspark genom att arrangera en tävling för terrängcyklister.

Till tävlingsinbjudan

Tävlingen arrangeras på den nya XCO-banan och tävlingsformatet kommer att vara ganska likt en vanlig XCO-tävling. Tävlingen är en typ av distrikts-/motionstävling och ingen tävlingslicens krävs.

Arrangemanget passar utmärkt för både tävlingscyklister, motionärer och ungdomar.

Första start kommer att ske kl. 13.00.

Mera information kommer snart. Välkomna!

Kim Fagerudd
25.08.2017 kl. 12:30

Gemensam länk tisdagar kl. 18.00

Gemensamma cykellänkar varje tisdag kl. 18.00, med samling vid Larsmo idrottspark. Vi har en grupp för terrängcyklisterna och en för landsvägscykling.Farten anpassas så att alla hänger med! Välkomna!
Vi siktar på ca två timmars länk varje tisdag, men man kan förstås hoppa av när man vill och anpassa länken enligt egen ork.
Kim Fagerudd
16.05.2017 kl. 06:43

Välkomna på cykelsektionens kick-off tisdagen den 9.5.2017 kl. 17.30 vid Larsmo idrottspark!

Inkommande tisdag arrangeras ett info- och diskussionstillfälle för den nya cykelsektionen i Larsmo IF. Alla, både nybörjare och erfarna cyklister, är hjärtligt välkomna med! Vi diskuterar saker som hittills planerats och ni har möjlighet att framföra önskemål om kommande aktiviteter. Efteråt drar vi ut på en gemensam cykellänk i lugnt tempo. En grupp för terräng- och en för landsvägscyklisterna.

Program:
17.30 Info/diskussionstillfälle i Fritidsgården vid Larsmo idrottspark
Ca 18.30 Gemensam cykellänk i lugnt tempo. En grupp i terrängen och en på landsväg. Ca 60-90 minuters runda.

Kim Fagerudd
03.05.2017 kl. 22:51

LIF arrangerar terrängcyklingsskola för barn och ungdomar

Larsmo IF kommer att arrangera en terrängcyklingsskola för barn och ungdomar under maj-juni 2017. Mera information och anmälningsformulär finns här:

http://larsmoif.idrott.fi/cykling/skola/

Välkomna!

Kim Fagerudd
02.04.2017 kl. 14:01

Kom med till Tahko MTB!

Vi har bokat två lägenheter i en stuga invid start- och målområdet till Tahko MTB, som går av stapeln 1.7.2017.

Tahko MTB är en perfekt utmaning både för nya och mera erfarna terrängcyklare, så utmana dig själv och häng med! Det finns totalt 16 platser i stugan som vi har bokat och det är först till kvarn som gäller. Båda lägenheterna är nu bekräftade och det finns några platser kvar.  

Den ena lägenheten är bokad från fredag till söndag och den andra enbart fredag till lördag. Det går säkert att boka den andra för fre-sön också ifall de flesta blir kvar till söndag.

Ifall lägenheterna blir fulla, så blir priset ca 42 euro per person för hela helgen. Ifall vi är färre, blir priset lite högre.

Anmäl dig till inkvarteringen så snabbt som möjligt här: https://goo.gl/lzhVSb

Anmäl också ifall du vill vara från fredag till lördag eller fredag till söndag.

Anmälan till tävlingen gör man själv här:

www.tahkomtb.fi

 

Kim Fagerudd
22.01.2017 kl. 21:51

Cykla med Larsmo IF!

Från och med i år har alla intresserade möjlighet att cykla i Larsmo IF´s färger, efter att föreningens årsmöte tog beslutet att bilda en egen cykelsektion. Sektionens verksamhet kommer att planeras mera i detalj under våren, men föreningen kommer åtminstone att ansöka om medlemskap i cykelunionen. De som vill, kan alltså utlösa tävlingslicens och reptesentera LIF i tävlingar som kräver licens. Man kan förstås representera LIF i motionslopp, såväl på landsväg som i terräng, även utan licens. Cykelkläder i LIF´s färger kommer också att beställas under våren.

Både former av motions- och ungdomsverksamhet är under planering. Dessutom kommer terrängcyklingsbanan vid idrottsparken att färdigställas under året.

Ifall du är intresserad av att komma med i verksamheten, vara med på våra E-postlistor och hålla dig uppdaterad om vad som händer i sektionen, så ska du fylla i formulären nedan!

Bli medlem i LIF (för de som inte ännu är medlemmar i LIF): http://www.larsmoif.idrott.fi/om_larsmo_if/bli_medlem/

Anmäl dig till cykelsektionens E-postlistor och kom med i vår verksamhet: http://www.larsmoif.idrott.fi/cykling/anmal_intresse/

Kontaktuppgifter:
Kim Fagerudd
044-5600484

Kim Fagerudd
12.01.2017 kl. 19:46